Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di farina tipo 00
- 600 g di carne di vitello a fette (circa 10x15 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 1 - 2 spicchi di aglio, a piacere
- 200 g di funghi champignon freschi a fette
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 20 g di vino bianco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1298 kJ / 310.2 kcal
- Eiwitten
- 34.1 g
- Koolhydraten
- 8.3 g
- Vetten
- 15.5 g
- Vezels
- 1.4 g
Alternatieve recepten
Polpettone al Varoma con contorno
1 Std. 45 Min
Polpettone di carne ai funghi
1 Std. 30 Min
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45 Min
Involtini di vitello al vapore con insalata verde veloce
40 Min
Scaloppine di vitello al limone
25min
Pollo, formaggio e prosciutto
30 Min
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55 Min
Vitello alla pizzaiola
35 Min
Pollo in umido ai funghi
50 Min
Straccetti di vitello al vino bianco
30 Min
Scaloppine alla pizzaiola
25min
Petto di pollo con funghi e verdure
1 Std.