Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di scalogno
- 280 g di salsiccia spellata e a pezzi (2-3 cm)
- 70 g di funghi misti secchi ammollati in acqua tiepida per 10 min. e strizzati
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 600 g di acqua
- 350 g di pasta secca tipo tortiglioni di ottima qualità
- 50 g di panna da cucina
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2644 kJ / 632 kcal
- Eiwitten
- 27.8 g
- Koolhydraten
- 66.6 g
- Vetten
- 30.1 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta patate e speck
40min
Penne pisellini, funghi e speck
30min
Farfalle risottate alla boscaiola
40min
Farfalle risottate salmone e panna (senza lattosio)
35min
Penne risottate broccoli, salsiccia e olive
40min
Spaghetti alla carbonara
30min
Fusilli risottati al salmone affumicato (per 2 persone)
30min
Tortiglioni risottati salmone e gamberetti
40min
Pasta tonno e olive
35min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35min
Pennette al ragù di salsiccia e melanzane (senza glutine)
35min
Penne risottate funghi e speck
40min