Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di cipolla a dadini
- 50 g di pancetta affumicata, a dadini
- 50 g di prosciutto cotto a cubetti
- 350 g di funghi champignon affettati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaio raso di sale
- 400 g di pasta secca tipo farfalle
- 150 g di panna da cucina
- 30 g di burro
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2962.1 kJ / 708 kcal
- Eiwitten
- 25.1 g
- Koolhydraten
- 80.7 g
- Vetten
- 31.7 g
- Verzadigd vet
- 13.3 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 2212.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35 min
Penne risottate con verdure
35 min
Fusilli risottati tonno e capperi
30 min
Penne pisellini, funghi e speck
30 min
Farfalle risottate salmone e panna (senza lattosio)
35 min
Fusilli risottati al salmone affumicato (per 2 persone)
30 min
Pasta tonno e olive
35 min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35 min
Sedanini risottati alla carbonara (1 porzione)
30 min
Farfalle risottate panna e prosciutto (1 porzione)
30 min
Penne risottate funghi e speck
40 min
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35 min