Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di speck a listarelle (0.5 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 370 g di funghi freschi a fettine
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 650 g di acqua (vedere consiglio) + q.b.
- 320 g di pasta tipo penne rigate (cottura 11 minuti)
- 70 g di Gorgonzola a pezzi (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1996 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 22.5 g
- Koolhydraten
- 58.2 g
- Vetten
- 18.8 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fusilli risottati tonno e capperi
30 min
Tortiglioni risottati salmone e gamberetti
40 min
Farfalle risottate salmone e panna (senza lattosio)
35min
Penne risottate con verdure
35min
Tortiglioni piccanti risottati zucchine, gamberoni e curcuma
40 min
Penne pisellini, funghi e speck
30 min
Penne risottate al pesto di melanzane
40 min
Sedanini risottati alla carbonara (1 porzione)
30 min
Penne risottate broccoli, salsiccia e olive
40 min
Farfalle risottate alla boscaiola
40 min
Fusilli risottati al salmone affumicato (per 2 persone)
30 min
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35min