Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 spicchi di aglio, senza anima, a piacere
- 30 g di sedano a pezzi
- 1 foglia di alloro secca
- 50 g di pancetta a cubetti
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
200
g di pomodori pelati
of 200 g di passata di pomodoro - 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 450 g di fagioli cannellini in scatola, scolati e sciacquati (vedere varianti)
- 160 g di pasta secca (tipo pasta mista)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1523 kJ / 364 kcal
- Eiwitten
- 14.7 g
- Koolhydraten
- 45.5 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 7.2 g
Alternatieve recepten
Pasta e ceci con pomodorini
40min
Pasta e ceci (TM6)
40min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50min
Pasta e fagioli cannellini
40min
Pasta patate e provola
55min
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45 min
Pasta e patate con provola
1 Std.
Pasta integrale fagioli e cozze
1 Std.
Pasta e fagioli
50min
Casatiello sugna e pepe
2h 30min
Ziti con ragù alla napoletana
1h 30min
Ziti spezzati con ragù genovese
3h