Risotto ai funghi

Risotto ai funghi

4.1 82 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 6 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 30 g di scalogno
  • 300 g di funghi porcini freschi puliti, a tocchetti
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 480 g di riso Carnaroli
  • 40 g di vino bianco
  • 1200 g di acqua
  • 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale fatto in casa
  • 40 g di burro

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 9.1 g
Calorieën 1728 kJ / 413 kcal
Vetten 12.6 g
Vezels 2.1 g
Koolhydraten 64.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...