Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 490 g di acqua
- 200 g di funghi champignon freschi, puliti e in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di cipolla
- 160 g di riso Carnaroli (cottura 17-18 minuti)
- 40 g di vino bianco
- 1 dado per brodo vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- 10 g di burro
- 60 g di scamorza a cubetti (1 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2771 kJ / 662.5 kcal
- Eiwitten
- 22.2 g
- Koolhydraten
- 69.8 g
- Vetten
- 33.2 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 851.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto cremoso agli asparagi e pancetta
40min
Risotto funghi e spinaci
55 min
Risotto zucchine e pancetta
35min
Risotto agli asparagi
30min
Risotto funghi e salsiccia
55 min
Risotto ai funghi
30min
Risotto con zucca e Taleggio (TM6)
50min
Risotto ai funghi (per 2 persone)
35min
Risotto ai funghi
35min
Risotto zucca e salsiccia
40min
Risotto asparagi e zafferano
35min
Risotto ai funghi porcini
35min