Risotto funghi e scamorza

Risotto funghi e scamorza

4.7 198 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
2 porzioni

Ingrediënten

  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 490 g di acqua
  • 200 g di funghi champignon freschi puliti e in quarti
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 20 g di cipolla
  • 160 g di riso Carnaroli (cottura 17-18 minuti)
  • 40 g di vino bianco
  • 1 dado per brodo vegetale
  • ½ cucchiaino di sale
  • 10 g di burro
  • 60 g di scamorza a cubetti (1 cm)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 851.8 mg
Eiwitten 22.2 g
Calorieën 2771 kJ / 662.5 kcal
Vetten 33.2 g
Vezels 2 g
Verzadigd vet 13 g
Koolhydraten 69.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...