Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di acqua
- 350 g di fave secche bianche, lasciate in ammollo in acqua fredda per 12 ore
- 600 g di cicoria (o tarassaco)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 40 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 40 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2076 kJ / 496 kcal
- Eiwitten
- 25.6 g
- Koolhydraten
- 50.5 g
- Vetten
- 22.7 g
Alternatieve recepten
Ceci in umido
1h 30min
Cime di rapa stufate
55 Min
Cicorie stufate
35min
Crema di fave al finocchietto
50 min
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55 Min
Cartellate
1 Std. 5 Min
Incapriata di fave e zucchine
6 Std.
Scarcella di pasqua ripiena
55 Min
Calzone pugliese alle cipolle
2 godz. 30 min
Pettole pugliesi
3 Std.
Pasticciotti leccesi
1 godz. 15 min
Focaccia barese
2 godz. 55 min