Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di acqua
- 350 g di fave secche bianche, lasciate in ammollo in acqua fredda per 12 ore
- 600 g di cicoria (o tarassaco)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 40 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 40 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2076 kJ / 496 kcal
- Eiwitten
- 25.6 g
- Koolhydraten
- 50.5 g
- Vetten
- 22.7 g
Alternatieve recepten
Pettole pugliesi
3h
Focaccia barese
2h 55min
Pasticciotti leccesi
1h 15 min
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30 min
Pitta rustica salentina
1h 40min
Pizzi leccesi
6h
Cartellate
1 godz. 5 min
Incapriata di fave e zucchine
6h
Lampascioni e patate
1h 15 min
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55min
Crema di fave al finocchietto
50min
Ceci in umido
1h 30min