Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 20 g di scalogno a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 170 g di pesce misto
- 2 capesante
- 20 g di brandy
- 20 g di vino bianco secco
- 160 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
-
460
g di brodo di pesce o vegetale
of 460 g di acqua calda (non bollente) + 1 cucchiaino di dado per brodo di pesce o vegetale - ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2004 kJ / 479 kcal
- Eiwitten
- 22.4 g
- Koolhydraten
- 66.2 g
- Vetten
- 13.6 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Riso ai frutti di mare
1h 40min
Risotto cremoso agli asparagi e pancetta
40min
Risotto con gamberi e fiori di zucca al profumo di tartufo
50 Min
Risotto funghi e salsiccia
55min
Risotto ai funghi porcini
35min
Risotto ai funghi (per 2 persone)
35min
Risotto ai funghi
35min
Risotto al ragù bianco di mare
30min
Risotto zucchine e gamberi
1 Std. 15 Min
Risotto gamberi e carciofi
30min
Risotto con gamberetti, asparagi e fiori di zucca
40min
Risotto al salmone affumicato
30min