Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 200 g di acqua
- 1 pizzico di sale grosso
- 80 g di pasta secca corta tipo pennette rigate
- 20 g di burro a pezzi piccoli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2209 kJ / 528 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Farfalle alle olive e mozzarella
30 min
Fusilli risottati tonno e capperi
30 min
Pasta risottata al pomodoro
40 min
Risotto al pomodoro
40 min
Orecchiette risottate pomodoro e basilico (1 porzione)
30 min
Pasta sfiziosa
30 min
Pasta di mais risottata al pomodoro (senza glutine)
35 Min
Casarecce risottate al limone
30 min
Pasta tonno e olive
35 Min
Sedanini risottati alla carbonara (1 porzione)
30 min
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
30 min
Farfalle risottate panna e prosciutto (1 porzione)
30 min