Pennette risottate burro e Parmigiano Reggiano
TM6 TM5 TM31

Pennette risottate burro e Parmigiano Reggiano

4.0 (349 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • 200 g di acqua
  • 1 pizzico di sale grosso
  • 80 g di pasta secca corta tipo pennette rigate
  • 20 g di burro a pezzi piccoli

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
2209 kJ / 528 kcal
Eiwitten
19 g
Koolhydraten
58 g
Vetten
26 g
Vezels
2 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten