Pennette risottate burro e Parmigiano Reggiano

Pennette risottate burro e Parmigiano Reggiano

4.0 430 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
1 porzione

Ingrediënten

  • 30 g di Parmigiano Reggiano
  • 200 g di acqua
  • 1 pizzico di sale grosso
  • 80 g di pasta secca corta tipo pennette rigate
  • 20 g di burro a pezzi piccoli

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 19 g
Calorieën 2209 kJ / 528 kcal
Vetten 26 g
Vezels 2 g
Koolhydraten 58 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...