Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno (30 g circa) a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di salsiccia fresca di maiale, spellata e a pezzi
- 150 g di cimette di broccoli
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 60 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino colmo di dado Bimby per brodo di carne - 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2619 kJ / 626 kcal
- Eiwitten
- 19.9 g
- Koolhydraten
- 70.2 g
- Vetten
- 31.7 g
- Vezels
- 2.8 g
Alternatieve recepten
Risotto spinaci e gamberetti
30 min
Risotto zucca, pancetta e piselli
50 min
Risotto con la zucca e pancetta
40 min
Risotto spinaci e piselli
35 min
Pasta risottata con cavolo broccolo e zafferano
35 min
Risotto verde con spinaci e pancetta
45 min
Farrotto alla zucca e salsiccia
45 min
Risotto verde
30 min
Penne risottate broccoli, salsiccia e olive
40 min
Risotto alla crema di cavolfiore e brie
1h 5min
Risotto alla crema di spinaci
40 min
Risotto ricotta e spinaci
30 min