Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di pane bianco raffermo a pezzi
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 20 - 25 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 6 uova
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di zucchine a tocchetti
- 2 cipollotti a pezzi
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 848 kJ / 203 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittata broccoli e prosciutto
35min
Finocchi alla valdostana
40min
Patate lesse
40min
Contorno di finocchi con panure al timo
35min
Frittata di spinaci al forno
45min
Fagiolini insaporiti
25min
Frittata primavera al vapore
50min
Patate gratinate con pepe rosa e Parmigiano reggiano
1h
Contorno di zucchine (1 porzione)
20min
Frittata di bietole, patate e cipolla
55min
Frittata zucchine, carote e cicoria
50min
Frittata di zucchine (TM6)
50min