Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di pane bianco raffermo a pezzi
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 20 - 25 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 6 uova
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di zucchine a tocchetti
- 2 cipollotti a pezzi
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 848 kJ / 203 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Finocchi alla valdostana
40min
Contorno di finocchi con panure al timo
35min
Frittata zucchine, carote e cicoria
50min
Fagiolini insaporiti
25min
Frittata di bietole, patate e cipolla
55min
Frittata di spinaci al forno
45 Min
Zucchine a dadini insaporite (200 g)
20 Min
Contorno di zucchine (1 porzione)
20 Min
Frittata di zucchine (TM6)
50min
Patate gratinate con pepe rosa e Parmigiano reggiano
1小时
Frittata broccoli e prosciutto
35min
Frittata primavera al vapore
50min