Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di salsiccia fresca tipo luganega, spellata e a pezzi (2 cm)
- 40 g di scalogno a pezzi
- 50 g di burro
- 320 g di riso Carnaroli
- 60 g di vino rosso
- 740 g di acqua calda (non bollente)
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 1 bustina di zafferano in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3091.5 kJ / 739 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 65.6 g
- Vetten
- 44.1 g
- Verzadigd vet
- 18.1 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 1347.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto zafferano e speck
35 min
Risotto radicchio e pancetta
40min
Risotto alla milanese
30 min
Risotto alla zucca
30 min
Risotto con salsiccia e piselli
40min
Risotto zucchine e pancetta
35 min
Menu: Risotto allo zafferano con salsiccia e tortini al cioccolato
1h
Ragù di carne alla bolognese
1 godz. 15 min
Risotto alla carbonara
2h
Polenta bianca e salsiccia
1h 30min
Risotto alla milanese (per 2 persone)
25min
Purè di patate (TM6)
1h