Risotto zafferano e salsiccia
TM6 TM5

Risotto zafferano e salsiccia

4.5 (165 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di salsiccia fresca tipo luganega, spellata e a pezzi (2 cm)
  • 40 g di scalogno a pezzi
  • 50 g di burro
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 60 g di vino rosso
  • 740 g di acqua calda (non bollente)
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • ½ - 1 cucchiaino di sale
  • 1 bustina di zafferano in polvere

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
3091.5 kJ / 739 kcal
Eiwitten
24 g
Koolhydraten
65.6 g
Vetten
44.1 g
Verzadigd vet
18.1 g
Vezels
0.9 g
Natrium
1347.6 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten