Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Condimento
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di succo di limone, spremuto fresco
Polpo e patate
- 400 g di acqua
- 100 g di vino bianco
- 1 cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, interi
- 700 g di polpo fresco
- 350 g di patate, pelate e a tocchetti (3 cm)
- sale, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1126.3 kJ / 269.3 kcal
- Eiwitten
- 21.2 g
- Koolhydraten
- 18.4 g
- Vetten
- 12.8 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 796.4 mg
Alternatieve recepten
Tranci di pesce spada con cipolle caramellate e pomodorini
1h
Sautè di cozze e vongole
40min
Bicchierini di gamberi in salsa cocktail
1h
Fregola ai frutti di mare
40min
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40min
Cous cous con moscardini e olive
1h
Polpo alla Luciana
1 Std. 30 Min
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40min
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1 Std. 25 Min
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1h
Tranci di salmone con cavoli colorati e pinoli
30min
Insalata di seppie, patate e pomodorini
35min