Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Condimento
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di zucchine a dadini (0.5 cm)
- 150 g di carote, pelate e a dadini (0,5 cm)
- 100 g di peperone rosso, pulito e a dadini (0,5 cm)
- 1 pizzico di sale
- ½ dado per brodo vegetale
- 15 olive nere denocciolate
- 15 pomodori ciliegino a dadini (0,5 cm)
Cous cous
- acqua q.b. fino ad arrivare a 450 g
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di cous cous
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 904 kJ / 216 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 32.5 g
- Vetten
- 6.6 g
- Vezels
- 2.7 g
Alternatieve recepten
Cottura del farro perlato
35 min
Insalata di farro vegetariana
1 godz. 30 min
Insalata di orzo
40min
Insalata di cous cous con melanzane e peperoni
35 min
Sformatini di orzo con melanzane saltate
50 min
Farro al pesto e fagiolini
30 min
Insalata di cereali misti e verdure
1h 15min
Insalata di bulgur, tonno e fagioli
45 min
Farro tonno e pomodorini secchi (Modalità Cuoci riso)
30 min
Insalata di riso (TM6)
40min
Cous cous con dadolata di verdure e ceci
40min
Insalata di farro perlato alla greca
30 min