Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di melanzana a dadini (2x3cm)
- 200 g di peperoni rossi, puliti e a pezzi (2 cm)
- 170 g di cipolle dorate in 8 parti
- 20 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di olive nere denocciolate
- 50 g di olive verdi denocciolate
- 30 g di capperi sott'aceto sgocciolati
- 30 g di pinoli
- 20 g di aceto di vino bianco
- 300 g di pomodori pelati
- 5 foglioline di basilico fresco lavate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 255 kJ / 1066.8 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 15.4 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 636.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Melanzane insaporite (400 g)
35min
Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)
30min
Peperoni e cipolle insaporite
25 min
Tartine con tonno sottovuoto, cipolle in agrodolce e crema di formaggio
1h
Peperoni insaporiti (400 g)
25 min
Verdure miste insaporite
30min
Peperoni in agrodolce
30min
Funghi insaporiti (300 g)
25 min
Chutney di cipolle caramellate
24h
Peperonata (TM6)
45min
Caponata alla catanese
1h
Cipolle caramellate (400-500 g)
50min