Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di melanzana a dadini (2x3cm)
- 200 g di peperoni rossi, puliti e a pezzi (2 cm)
- 170 g di cipolle dorate in 8 parti
- 20 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di olive nere denocciolate
- 50 g di olive verdi denocciolate
- 30 g di capperi sott'aceto sgocciolati
- 30 g di pinoli
- 20 g di aceto di vino bianco
- 300 g di pomodori pelati
- 5 foglioline di basilico fresco lavate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 255 kJ / 1066.8 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 15.4 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 636.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Peperoni insaporiti (200 g)
20min
Verdure miste insaporite
30min
Peperoni insaporiti (400 g)
25min
Peperonata (TM6)
45min
Melanzane insaporite (400 g)
35 min
Cipolle insaporite (300 g)
20min
Tartine con tonno sottovuoto, cipolle in agrodolce e crema di formaggio
1u.
Peperoni insaporiti (100 g)
15min
Peperoni e cipolle insaporite
25min
Peperoni in agrodolce
30min
Cipolle caramellate (400-500 g)
50min
Caponata alla catanese
1u.