Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 14-15 minuti)
- 180 g di zucchine a cubetti (1 cm)
- 820 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 80 g di prosciutto cotto affumicato a listarelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1832.6 kJ / 438 kcal
- Eiwitten
- 14.1 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 12.8 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 390.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto burrata e piselli
40min
Risotto cremoso agli asparagi e pancetta
40min
Risotto zucchine e menta
40min
Risotto ai peperoni e Parmigiano reggiano
30min
Risotto zucchine e pancetta
35min
Risotto con salsiccia e piselli
40min
Risotto agli asparagi
30min
Risotto radicchio e pancetta
40min
Risotto radicchio e salsiccia
35min
Risotto zucchine e cipollotti profumati al limone
40min
Risotto piselli, merluzzo e menta
35min
Risotto asparagi e zafferano
35min