Apparaten en accessoires
Cipolle caramellate (400-500 g)
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
400 g
Ingrediënten
-
20 g di olio di oliva20 g olio extravergine di oliva
-
400 - 500 g di cipolle rosse, a fette (1 cm)400 - 500 g di cipolle dorate a fette (1 cm)
-
30 g di acqua
-
2 pizzichi di sale
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 400 g
Natrium
428 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
1264 kJ /
302 kcal
Vetten
21 g
Vezels
8.1 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
22 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Idee gustose
177 recepten
Italië
Italië
Le basi
16 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je het ook leuk...
Porro insaporito (80 g)
15min
Caponata
1u. 30min
Peperoni insaporiti (400 g)
25min
Cipolle piccanti insaporite
20min
Peperoni e cipolle insaporite
25min
Verdure miste insaporite
30min
Peperoni insaporiti (200 g)
20min
Cipolle brunite (200 g)
25min
Cipolle dorate (200-300 g)
20min
Cipolle insaporite (300 g)
20min
Cipolle insaporite (200 g)
20min
Chutney di cipolle caramellate
24u.