Risotto ai carciofi

Risotto ai carciofi

4.5 330 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
  • 40 g di scalogno
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di carciofi mondati (300 g se da pulire) a spicchi
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 60 g di vino bianco secco
  • 800 - 820 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
    1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • ½ - 1 cucchiaino di sale a piacere
  • 20 g di burro

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 132.1 mg
Eiwitten 10.6 g
Calorieën 1930 kJ / 461.3 kcal
Vetten 17.9 g
Vezels 3.7 g
Verzadigd vet 6.3 g
Koolhydraten 91 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...