Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1220 g di acqua
- 300 g di polpa di zucca a pezzi (2 cm)
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiaini di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 30 g di scalogno
- 100 g di pancetta a cubetti
- 40 g di burro
- 320 g di riso (tipo Arborio o Carnaroli)
- 60 g di vino bianco secco
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale
of 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) -
60
g di piselli surgelati
of 60 g di piselli freschi - Parmigiano reggiano in scaglie
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline tritate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1452 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 47.2 g
- Vetten
- 12.4 g
- Vezels
- 2.4 g
Alternatieve recepten
Farrotto alla zucca e salsiccia
45min
Risotto ai funghi
35min
Risotto spinaci e piselli
35min
Risotto zucchine e pancetta
35min
Risotto cremoso agli asparagi e pancetta
40min
Risotto ai broccoli e salsiccia
35min
Risotto funghi e spinaci
55min
Risotto ai funghi (per 2 persone)
35min
Risotto funghi e scamorza
45min
Risotto funghi e salsiccia
55min
Risotto zucca e salsiccia
40min
Risotto asparagi e zafferano
35min