Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ - 1 spicchio di aglio, a piacere
-
1
peperoncino piccante fresco senza i semi
of ½ cucchiaino di peperoncino in polvere - 50 g di olio extravergine di oliva
-
300
g di tonno fresco, senza pelle e a cubetti (3 cm)
of 300 g di tonno in scatola al naturale, ben sgocciolato - ½ cucchiaino di sale
- 30 g di capperi sotto sale, dissalati in acqua fredda
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate e asciugate
- 400 g di pomodori ciliegino in quarti, senza semi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1063 kJ / 254 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti al tonno
40 Min
Penne all'arrabbiata
20 Min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1 Std. 25 Min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1 Std.
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1 Std. 30 Min
Ragù di tonno fresco
1 Std.
Sugo all'arrabbiata
20 Min
Sugo all'amatriciana
50 Min
Sugo classico
55min
Sugo al basilico
1 Std. 10 Min
Sugo alla puttanesca
45 Min
Ragù di salsiccia
1 Std. 15 Min