Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di mozzarella, sgocciolata e a pezzi (2-3 cm)
- 2 pizzichi di pepe
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 50 g di cipolla
- 50 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di polpa di pomodoro
- 2 cucchiaini di sale
- 500 g di acqua
- 400 g di pasta secca, tipo penne rigate (12 minuti)
- 150 g di mortadella a dadini (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2330 kJ / 557 kcal
- Eiwitten
- 26.6 g
- Koolhydraten
- 52.5 g
- Vetten
- 28.2 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Timballo di pasta al tonno (per 1 persona)
45min
Sformato di pasta al tonno
30min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25min
Pasta al forno classica
1hod. 30min
Insalata di pasta alla mediterranea
30min
Lasagne classiche
2h
Spaghetti alla carbonara
30min
Pasta ‘ncasciata
1u. 55min
Lasagne al prosciutto cotto (senza glutine)
1u. 45min
Orecchiette in rosso con pancetta (senza glutine)
3 godz. 55 min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1h
Pasta al forno vegetariana filante
1h