Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di pancetta a cubetti
- 700 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di concentrato di pomodoro
- 100 g di melanzane a dadini (1 cm)
- 100 g di zucchine a dadini (1 cm)
- 100 g di carote, pelate e a dadini (1 cm)
- 100 g di pomodori datterino in quarti
- 350 g di pasta tipo penne di buona qualità
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1764.5 kJ / 421.7 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 72.2 g
- Vetten
- 8.9 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 911.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35 min
Pasta risottata con cavolo broccolo e zafferano
35 min
Penne risottate al pesto di melanzane
40 min
Pasta risottata al pomodoro
40 min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30 min
Farfalle risottate alla boscaiola
40 min
Caserecce risottate ai tre peperoni
55 min
Pasta tonno e olive
35 min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35 min
Farfalle risottate asparagi e pomodorini
40 min
Mezze penne integrali risottate alla norma
50 min
Penne risottate funghi e speck
40 min