Pasta risottata con cavolo broccolo e zafferano
TM31 TM5

Pasta risottata con cavolo broccolo e zafferano

4.5 (512 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 scalogno a metà
  • 1 spicchio di aglio senza anima
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di cimette di broccolo lavate (peso netto)
  • 100 g di salame a fette e a listarelle
  • 690 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • 1 bustina zafferano in polvere
  • 320 g di pasta secca, tipo mezze penne
  • 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
2255 kJ / 539 kcal
Eiwitten
21 g
Koolhydraten
59 g
Vetten
26 g
Vezels
4 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten