Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno a metà
- 1 spicchio di aglio senza anima
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di cimette di broccolo lavate (peso netto)
- 100 g di salame a fette e a listarelle
- 690 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 1 bustina zafferano in polvere
- 320 g di pasta secca, tipo mezze penne
- 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2255 kJ / 539 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne risottate con verdure
35 min
Pasta risottata con crema di spinaci e patate
50min
Penne integrali risottate cavolfiori e noci
40 min
Penne risottate al pesto di melanzane
40 min
Pasta risottata con zucca e piselli
40 min
Caserecce risottate asparagi e ricotta
35 min
Farfalle risottate con verdure e provolone
35 min
Penne risottate broccoli, salsiccia e olive
40 min
Caserecce risottate ai tre peperoni
55min
Penne risottate carciofi e zucca
40 min
Farfalle risottate asparagi e pomodorini
40 min
Pasta risottata con cavolfiori e fagiolini
40 min