Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolla bianca in quarti
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 150 g di pomodori ciliegino a metà
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 cucchiaino di rosmarino secco in polvere
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 280 g di fagioli bianchi, ammollati in acqua per il tempo indicato sulla confezione
- 1000 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1435 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 34.4 g
- Vetten
- 16.2 g
- Vezels
- 13.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lenticchie in umido
1 godz. 30 min
Zuppa di lenticchie
50 min
Ceci in umido
1 godz. 30 min
Cottura dei fagioli
11h
Zuppa di bietole
35min
Fagioli rossi in umido
1h 20min
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12 godz. 10 min
Cottura dei ceci
11h
Piselli in umido
1h 10min
Fagioli alla veneta
1 godz. 30 min
Fave in umido
1h
Fave al guanciale
35min