Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolla bianca in quarti
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 150 g di pomodori ciliegino a metà
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 cucchiaino di rosmarino secco in polvere
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 280 g di fagioli bianchi, ammollati in acqua per il tempo indicato sulla confezione
- 1000 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1435 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 34.4 g
- Vetten
- 16.2 g
- Vezels
- 13.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fagioli alla veneta
1h 30min
Fagioli con le cotiche
1h 45min
Fave in umido
1h
Fave al guanciale
35 Min
Fagioli rossi in umido
1h 20 min
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12 godz. 10 min
Cottura dei fagioli
11h
Cottura dei ceci
11h
Piselli in umido
1h 10min
Zuppa di legumi e cereali
1h
Lenticchie speziate in umido
1h 30min
Ceci in umido
1h 30min