Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di porro a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di vino bianco
- 100 g di pomodori pelati sgocciolati e in quarti
- 1 cucchiaino di aneto secco
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 700 g di acqua
- 600 g di piselli surgelati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 920 kJ / 220 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 10.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lenticchie speziate in umido
1h 30min
Ceci in umido
1h 30min
Fagioli in umido
1h 30min
Patate e fagiolini al pesto
35min
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55min
Melanzane e zucchine marinate
1h 35min
Zuppa di verdure
30min
Minestrone
45min
Fagioli alla veneta
1h 30min
Fagioli rossi in umido
1h 20min
Sugo al basilico
1h 10min
Sugo classico
55min