Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di porro a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di vino bianco
- 100 g di pomodori pelati sgocciolati e in quarti
- 1 cucchiaino di aneto secco
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 700 g di acqua
- 600 g di piselli surgelati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 920 kJ / 220 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 10.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lenticchie speziate in umido
1h 30min
Patate e fagiolini al pesto
35 Min
Fave in umido
1h
Ceci in umido
1h 30min
Piselli al prosciutto
20 min
Fagioli rossi in umido
1h 20 min
Bietole con emulsione di pomodorini
50min
Minestrone
45min
Fagioli in umido
1h 30min
Fagioli alla veneta
1h 30min
Sugo classico
55min
Ragù di carne mista
1h 30min