Lasagne di zucca

4.4 342 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
6 porzioni

Ingrediënten

Ripieno
  • 1 spicchio di aglio
  • 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 800 g di zucca a tocchetti
  • 1 - 2 pizzichi di sale
  • 50 g di acqua
Besciamella
  • 500 g di latte
  • 40 g di farina tipo 00
  • 40 g di burro
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
  • 250 g di pasta all'uovo fresca tipo lasagne
  • 250 g di scamorza a tocchetti
  • 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 499.5 mg
Eiwitten 24.1 g
Calorieën 2155.5 kJ / 514.8 kcal
Vetten 25.3 g
Vezels 2 g
Verzadigd vet 13.4 g
Koolhydraten 48.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...