Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 cuori di carciofo
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 448 kJ / 107 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 1.9 g
- Vetten
- 10.1 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carciofi alla romana
50 Min
Contorno di carciofi alla menta
1h 10 min
Contorno di verza
35 Min
Carciofi alla maremmana
40min
Carciofi all'aceto light
45min
Contorno di cime di rapa e pomodorini (per 2 persone)
30 Min
Carciofi stufati
30 Min
Broccoli alla siciliana con olive
40min
Zucchine alla menta
30 Min
Cime di rapa stufate
55 Min
Cardi gratinati
40min
Melanzane trifolate
40min