Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di acqua
- 1000 g di sale grosso
- 1 orata eviscerata e pulita (800 - 1000 g)
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 limone, il succo spremuto fresco e filtrato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1397 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 min
Branzino al sale aromatico
55 min
Filetti di orata con crema di peperoni
1 godz. 40 min
Spigole all'acqua pazza
30 min
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1h
Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero
35 min
Salmone e carciofi al Varoma
55 min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1 godz. 20 min
Branzino al cartoccio
1h 10min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35 min
Salmone al cartoccio
35 min