Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla a pezzi
- 50 g di spinaci freschi in foglia, lavati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso tipo Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 740 g di acqua + q.b.
-
1
dado per brodo vegetale
of 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - 300 g di gamberetti freschi sgusciati e puliti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1653 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 16.2 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 8.4 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto spinaci e piselli
35 min
Risotto funghi e spinaci
55 min
Risotto gamberi e carciofi
30 min
Risotto verde
30 min
Risotto ai broccoli e salsiccia
35 min
Risotto zucca e porcini
45 min
Risotto con gamberetti, asparagi e fiori di zucca
40 min
Risotto verde con spinaci e pancetta
45 min
Risotto con gamberetti su crema di piselli
50 min
Risotto ai funghi
35 min
Risotto gamberetti, asparagi e yogurt
30 min
Risotto zucchine e gamberi
1h 15 min