Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 130 g di cubetti di pancetta dolce (0.5 cm)
- 300 g di asparagi sottili, puliti e a pezzi (2 cm circa)
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 700 g di acqua
- 350 g di pasta secca tipo farfalle (cottura 12 min.) di ottima qualità
- 1 bustina di zafferano in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1987 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 68.2 g
- Vetten
- 15.8 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Caserecce risottate asparagi e ricotta
35 dk
Farfalle asparagi e bottarga
35 dk
Orecchiette speck e radicchio
35 dk
Penne risottate broccoli, salsiccia e olive
40 dk
Trofie fave, asparagi e pancetta
40 dk
Farfalle filanti con radicchio, fontina e salsiccia
35 dk
Pennette salsiccia e fiori di zucca
40 dk
Farfalle risottate asparagi e pomodorini
40 dk
Trofie con fiori di zucca, zucchine e crudo
40 dk
Paccheri risottati con carciofi alla carbonara
40 dk
Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta
45 dk
Penne risottate funghi e speck
40 dk