Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 50 g di vino bianco
- 100 g di acqua
- 400 g di fettine di vitello a listarelle e infarinate (vedere consiglio)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1343 kJ / 321 kcal
- Eiwitten
- 41.6 g
- Koolhydraten
- 0.3 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petto di pollo e zucchine
50min
Saltimbocca alla romana
25min
Straccetti di vitello al Marsala
30 min
Scaloppine di vitello al limone
25min
Bocconcini di pollo al limone
45min
Bocconcini di tacchino e champignon
45min
Involtini di carne al Varoma
40min
Manzo con olive e peperoni
35min
Scaloppine alla pizzaiola
25min
Scaloppine ai funghi
40min
Pollo al vino bianco e farina integrale di grano saraceno
45min
Bocconcini di pollo in salsa di peperoni
1h