Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 50 g di vino bianco
- 100 g di acqua
- 400 g di fettine di vitello a listarelle e infarinate (vedere consiglio)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1343 kJ / 321 kcal
- Eiwitten
- 41.6 g
- Koolhydraten
- 0.3 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petto di pollo e zucchine
50 Min
Scaloppine alla pizzaiola
25 Min
Bocconcini di pollo al limone
45 Min
Bocconcini di pollo in salsa di peperoni
1h
Straccetti di tacchino al limone con julienne di verdure
45 Min
Pollo al vino bianco e farina integrale di grano saraceno
45 Min
Vitello alla pizzaiola
35 Min
Involtini di pancetta, pollo e scamorza
40 Min
Saltimbocca alla romana
25 Min
Scaloppine di vitello al limone
25 Min
Straccetti di vitello al Marsala
30 Min
Involtini di carne al Varoma
40 Min