Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 50 g di vino bianco
- 100 g di acqua
- 400 g di fettine di vitello a listarelle e infarinate (vedere consiglio)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1343 kJ / 321 kcal
- Eiwitten
- 41.6 g
- Koolhydraten
- 0.3 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bocconcini di pollo al latte e formaggio
30min
Scaloppine alla pizzaiola
25min
Bocconcini di pollo in salsa di peperoni
1h
Manzo con olive e peperoni
35min
Straccetti di vitello al Marsala
30min
Bocconcini di pollo al limone
45min
Involtini di carne al Varoma
40min
Bocconcini di pollo alla cacciatora con olive
40min
Petto di pollo e zucchine
50min
Pollo, formaggio e prosciutto
30min
Pollo al vino bianco e farina integrale di grano saraceno
45min
Saltimbocca alla romana
25min