Bigoli al pesto di zucchine, pomodorini e gamberi

Bigoli al pesto di zucchine, pomodorini e gamberi

4.5 159 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
5 porzioni

Ingrediënten

Pesto di zucchine
  • 250 g di zucchine a rondelle
  • 40 g di pinoli
  • 15 foglie di basilico fresche lavate ed asciugate
  • 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 40 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
  • 80 g olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
Sugo di pomodorini e gamberi
  • 1 spicchio di aglio
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 5 pomodori ciliegino a metà
  • 400 g di gamberi crudi sgusciati e puliti
  • 40 g di vino bianco secco
  • 400 g di pasta fresca tipo bigoli

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 30 g
Calorieën 2644 kJ / 632 kcal
Vetten 30.8 g
Koolhydraten 58.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...