Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 3 spicchi di aglio
- 250 g di funghi champignon, puliti e a fette
- 1000 g di pollo a pezzi (cosce, ali, petto)
- 50 g di acqua
- 50 g di vino bianco
-
1
dado per brodo di pollo (per 0,5 l di brodo)
of 1 cucchiaino di dado per brodo di pollo fatto in casa - 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe macinato fresco
- 8 fette di pane casereccio tostato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2531 kJ / 605 kcal
- Eiwitten
- 43.9 g
- Koolhydraten
- 40.7 g
- Vetten
- 30.7 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo alla romana
1 godz. 10 min
Pollo alla cacciatora
50min
Petto di pollo con funghi e verdure
1u.
Cosce di pollo e funghi a Cottura Lenta
1h 50min
Pollo al limone
50min
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55min
Pollo con salsa ai peperoni
55min
Pollo ai peperoni
1 godz. 5 min
Scaloppine ai funghi
40min
Vitello alla pizzaiola
35min
Pollo in salsa ai funghi
50min
Pollo con funghi al vino rosso
55min