Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno
-
1
peperoncino rosso piccante, senza semi
of 1 pizzico di peperoncino piccante in polvere - 20 g di olio extravergine di oliva
- 280 g di salsiccia, spellata e a pezzi (2-3 cm)
- 8 olive verdi denocciolate a metà
- 8 olive nere denocciolate a metà
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 700 g di acqua
- 350 g di pasta secca tipo penne di ottima qualità
- 300 g di cimette di broccoli a metà
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2595.4 kJ / 620.3 kcal
- Eiwitten
- 24.8 g
- Koolhydraten
- 73.8 g
- Vetten
- 25.5 g
- Verzadigd vet
- 6.6 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 1560.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35 Min
Farfalle risottate salmone e panna (senza lattosio)
35 Min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35 Min
Penne pisellini, funghi e speck
30 Min
Pasta risottata con cavolo broccolo e zafferano
35 Min
Risotto ai broccoli e salsiccia
35 Min
Pasta risottata con cavolfiori e fagiolini
40 Min
Pasta risottata con crema di spinaci e patate
50 Min
Tubettoni piselli e funghi
40 Min
Orecchiette salsiccia e broccoli
35 Min
Penne integrali risottate cavolfiori e noci
40 Min
Farfalle risottate alla boscaiola
40 Min