Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 80 g di scalogno
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di polpa di zucca a tocchetti
- 100 g di piselli freschi
- 230 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 460 g di acqua calda (non bollente)
- 240 g di pasta secca corta
- pepe nero macinato fresco, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1725.8 kJ / 412.3 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 81.3 g
- Vetten
- 8.2 g
- Vezels
- 6.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta risottata con crema di ceci, rosmarino e zafferano
40min
Penne risottate carciofi e zucca
40min
Farfalle risottate asparagi e pomodorini
40min
Pasta integrale risottata con cavolo romano
40min
Risotto con la zucca e pancetta
40min
Pasta e piselli
35 min
Pasta risottata con cavolo broccolo e zafferano
35 min
Pasta risottata con cavolfiori e fagiolini
40min
Pasta risottata con crema di spinaci e patate
50 Min
Farfalle risottate con verdure e provolone
35 min
Penne integrali risottate cavolfiori e noci
40min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50 Min