Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di capperi sotto sale, dissalati
- 1 peperoncino piccante fresco (optioneel)
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 olive nere a rondelle
-
800
g di polpa di pomodoro a pezzi
of 800 g di passata di pomodoro - 1 - 1 ½ cucchiaino di sale, a piacere
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 322 kJ / 77 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 6 g
Alternatieve recepten
Sugo al tonno
45 Min
Rigatoni affumicati
25 min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20min
Penne alla puttanesca
35min
Spaghetti all'amatriciana
35min
Penne all'arrabbiata
20min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1 Std. 25 Min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Spaghetti alla vesuviana
25 min
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45 Min
Sugo all'arrabbiata
20min
Sugo all'amatriciana
50 Min