Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di capperi sotto sale, dissalati
- 1 peperoncino piccante fresco (optioneel)
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 olive nere a rondelle
-
800
g di polpa di pomodoro a pezzi
of 800 g di passata di pomodoro a pezzi - 1 - 1 ½ cucchiaino di sale, a piacere
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 346.5 kJ / 82.8 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 6.4 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 687.7 mg
Alternatieve recepten
Sugo al tonno
45 min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20 min
Spaghetti alla vesuviana
25 min
Spaghetti all'amatriciana
35 min
Sugo all'amatriciana
50 min
Penne alla puttanesca
35 min
Pappardelle umbre al pomodoro
1 godz.
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1 godz. 25 min
Penne all'arrabbiata
20 min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1 godz. 25 min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Sugo all'arrabbiata
20 min