Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di capperi sotto sale, dissalati
- 1 peperoncino piccante fresco (optioneel)
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 olive nere a rondelle
-
800
g di polpa di pomodoro a pezzi
of 800 g di passata di pomodoro - 1 - 1 ½ cucchiaino di sale, a piacere
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 322 kJ / 77 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 6 g
Alternatieve recepten
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45 min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20min
Sugo al tonno
45 min
Penne alla puttanesca
35min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1h 25min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Tagliolini alla molisana
1h 30 min
Sugo all'amatriciana
50min
Orecchiette in rosso con pancetta (senza glutine)
3h 55min
Sugo all'arrabbiata
20min
Spaghetti all'amatriciana
35min
Spaghetti alla vesuviana
25min