Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spurgare le melanzane
- 1000 g di melanzane
- sale q.b.
Salsa di pomodoro
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di pomodori pelati a pezzi
- 5 - 6 foglie di basilico fresco, lavate
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Friggere le melanzane
- olio di semi di arachide q.b.
Terminare la preparazione
- 2 uova
- 250 g di mozzarella di bufala, a fette ben scolate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2351 kJ / 562 kcal
- Eiwitten
- 18.8 g
- Koolhydraten
- 7.9 g
- Vetten
- 50.6 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne alla bolognese
3h
Lasagne classiche
2 Std.
Bruschette con pomodorini
3h
Lasagna di zucchine
2 Std.
Lasagne alla parmigiana
3h 25min
Pizzette di melanzane
40 min
Lasagne alla bolognese
2h 15 min
Peperoni ripieni di carne
1h 20 min
Polpette alla calabrese
50 min
Involtini di melanzane al prosciutto
1h
Melanzane alla pizzaiola
1h 10 min
Spaghetti alla "Norma"
1h 30 min