Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale grosso
- 40 g di basilico fresco, le foglie lavate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di pinoli sgusciati
- 1200 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 320 g di pasta corta a piacere
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- 200 g di mozzarelle ciliegine a metà
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2510 kJ / 600 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Bruschette con pomodorini
3h
Pasta al forno veloce
45 min
Insalata di pasta con salmone e verdure (6 porzioni)
40 min
Insalata di pasta alla mediterranea
30 min
Conchiglie con pomodorini e stracciatella
40 min
Mezze penne fredde con gamberetti e salsa tonnata
30 min
Pasta fredda alle verdure
1h
Insalata di pasta integrale
40 min
Pasta caprese
20 min
Insalata di pasta con pollo e salmone
1h
Pasta al pesto con mozzarella e pomodorini confit
30 min
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20 min