Gamberoni al Varoma con emulsione

Gamberoni al Varoma con emulsione

4.7 265 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 100 g di olio extravergine di oliva
  • 500 g di acqua
  • 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 10 g di sale
  • ½ limone il succo spremuto fresco
  • 100 g di vino bianco
  • 500 g di gamberoni giganti crudi, sgusciati e puliti

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 29.7 g
Calorieën 1330 kJ / 318 kcal
Vetten 26.1 g
Vezels 0.1 g
Koolhydraten 0.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...