Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di guanciale di maiale a listarelle sottili (5-10 mm)
- 1 cucchiaino di sale
- 320 g di pasta tipo mezze maniche
- pepe nero macinato, a piacere
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 9114 kJ / 2178 kcal
- Eiwitten
- 93.4 g
- Koolhydraten
- 254.1 g
- Vetten
- 94.5 g
- Verzadigd vet
- 34.2 g
- Vezels
- 9.2 g
- Natrium
- 6307.7 mg
Alternatieve recepten
Penne alla Norcina
45min
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
30min
Spaghetti cacio e pepe
35min
La cacio e pepe
20 Min
Spaghettoni cacio e pepe
25 min
Spaghetti all'amatriciana
35min
Pasta alla carcerata
30min
Spaghetti alla "carbonara sbagliata"
30min
Spaghetti alla checca
40min
Pasta al pomodoro, prosciutto e salame piccante
45min
Pappardelle alla papalina
30min
Risotto alla carbonara
2h