Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di carne di manzo (vedere consigli) a listarelle (1x1x5 cm)
- 30 g di aceto balsamico
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 80 g di rucola fresca, lavata
- 60 g di Parmigiano Reggiano in scaglie
- 120 g di pomodori ciliegino a metà
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2598.3 kJ / 621 kcal
- Eiwitten
- 44.8 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 46.4 g
- Verzadigd vet
- 12.2 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 589 mg
Alternatieve recepten
Bocconcini di pollo insaporiti
15 min
Straccetti di maiale dorati
15 min
Straccetti di manzo dorati
15 min
Involtini di pollo al Varoma con pesto freddo di zucchine (TM6)
50 Min
Petto di pollo e verdure insaporite
45 min
Verdure miste insaporite
30 min
Peperoni insaporiti (400 g)
25min
Riso basmati con straccetti di manzo, rucola e pomodorini
40 Min
Straccetti di tacchino insaporiti
15 min
Zucchine a dadini insaporite (200 g)
20 min
Straccetti di pollo insaporiti
15 min
Straccetti di pollo e speck insaporiti
15 min