Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di carne di manzo (vedere consigli) a listarelle (1x1x5 cm)
- 30 g di aceto balsamico
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 80 g di rucola fresca, lavata
- 60 g di Parmigiano Reggiano in scaglie
- 120 g di pomodori ciliegino a metà
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2598.3 kJ / 621 kcal
- Eiwitten
- 44.8 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 46.4 g
- Verzadigd vet
- 12.2 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 589 mg
Alternatieve recepten
Bocconcini di pollo insaporiti
15min
Straccetti di manzo dorati
15min
Straccetti di pollo insaporiti
15min
Straccetti di tacchino insaporiti
15min
Zucchine a dadini insaporite (200 g)
20 min
Bocconcini di tacchino insaporiti
15min
Straccetti di pollo e speck insaporiti
15min
Peperoni insaporiti (400 g)
25 min
Farro tonno e pomodorini secchi (Modalità Cuoci riso)
30min
Riso basmati con straccetti di manzo, rucola e pomodorini
40min
Insalata di farro e pollo (TM6)
45min
Involtini di pollo al Varoma con pesto freddo di zucchine (TM6)
50min