Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di pane fresco o raffermo a pezzi
- 60 g di latte
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 4 rametti di menta fresca, le foglioline lavate
- 2 rametti di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di carne di vitello trita
- 200 g di carne di manzo trita
- 200 g di carne di maiale trita
- 2 uova
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 5 g di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- semola di grano duro q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- olio di arachidi q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 287 kJ / 69 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 5.5 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 63.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Purè di patate (TM6)
1h
Cookies
1h
Polpette alla calabrese
50 min
Polpette di carne e melanzane
50 min
Schiaffettoni ripieni
1h 30min
Ragù di carne alla bolognese
1h 15 min
Polpette al sugo
50 min
Polpette di pane
30 min
Involtini al pomodoro con purè di patate e contorno di broccoli
1h
Impasto base per pane
1h
Polpette di patate ed erbe aromatiche (senza uova)
1h
Tagliatelle al ragù
1h 10 min