Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di pane fresco o raffermo a pezzi
- 60 g di latte
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 4 rametti di menta fresca, le foglioline lavate
- 2 rametti di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di carne di vitello trita
- 200 g di carne di manzo trita
- 200 g di carne di maiale trita
- 2 uova
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 5 g di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- semola di grano duro q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- olio di arachidi q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 287 kJ / 69 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 5.5 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 63.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Impasto base per pane
1h
Biscotti pupazzo di neve
2h
Ragù di carne e verdurine
30 min
Spaghetti al sugo di polpettine
1h 30min
Cosce di pollo al sale, patate sabbiate e salsa alla senape
1h 30min
Polpette di tacchino al sugo di pomodoro
30 min
Ragù di carne alla bolognese
1u. 15min
Spaghetti con polpette al sugo (Bimby Friend)
45min
Polpette in bianco con purè di castagne
1h 20min
Polpette di carne e melanzane
50min
Gattò di patate (TM6)
1h 30min
Purè di patate (TM6)
1h