Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 3 spicchi di aglio
- 1 peperoncino secco piccante
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1000 - 1200 g di polpo fresco (1 intero o 2 polpi da 500-600 g circa)
- 350 g di pomodori ciliegino in scatola, scolati
- 15 g di concentrato di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 60 g di olive nere denocciolate
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, sciacquati ed asciugati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 908.5 kJ / 217.2 kcal
- Eiwitten
- 20.7 g
- Koolhydraten
- 4.9 g
- Vetten
- 12.9 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 168.8 mg
Alternatieve recepten
Contorno di carciofi alla menta
1h 10min
Caserecce cime di rapa e salsiccia
1h
Polpo con patate a Cottura Lenta
1 godz. 30 min
Cozze al vapore con porri e latte di cocco
45 min
Filetti di sgombro all'arancia
40min
Moscardini affogati (Bimby Friend)
40min
Insalata di polpo e patate
2小时
Impepata di cozze con salsa al burro bianco
45 min
Pizzette fritte con mousse di baccalà
3h 30min
Sgombro con crema di datterini gialli sottovuoto
40min
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1 Std. 25 Min
Sautè di cozze e vongole
40min