Polpo alla Luciana

Polpo alla Luciana

4.8 108 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 3 spicchi di aglio
  • 1 peperoncino secco piccante
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 1000 - 1200 g di polpo fresco (1 intero o 2 polpi da 500-600 g circa)
  • 350 g di pomodori ciliegino in scatola, scolati
  • 15 g di concentrato di pomodoro
  • 1 pizzico di sale
  • 60 g di olive nere denocciolate
  • 1 cucchiaio di capperi sotto sale sciacquati ed asciugati

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 168.8 mg
Eiwitten 20.7 g
Calorieën 908.5 kJ / 217.2 kcal
Vetten 12.9 g
Vezels 1.3 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraten 4.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...