Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta all'uovo
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 2 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Condimento
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 500 g di salsiccia fresca a pezzi, senza il budello
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco
- 1 spicchio di aglio
- 800 g di zucca a tocchetti (1 cm circa)
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 50 g di acqua
Besciamella
- 1000 g di latte
- 80 g di farina tipo 00
- 80 g di burro a pezzi
- 5 g di sale
- 2 pizzichi di noce moscata grattugiata (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4653.8 kJ / 1112.3 kcal
- Eiwitten
- 32.8 g
- Koolhydraten
- 54.5 g
- Vetten
- 85.2 g
- Verzadigd vet
- 26.6 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 1318.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto di melanzane
10 min
Quiche di zucca ed erbette
1h 30min
Risotto zucca e salsiccia
40min
Torta salata con melanzane e scamorza
1h 30min
Paccheri zucca e provola
45min
Torta estasi
45min
Medaglioni di broccoli e patate
1h 30min
Pesto di zucchine e basilico
20min
Gnocchi alla romana alle erbette
1h 30min
Salmone al forno con crema di broccolo e salsa all'arancia
1h
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30 min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min