Risotto zafferano e gamberi

4.0 26 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 40 g di scalogno a metà
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
  • 100 g di vino bianco
  • 750 g di acqua calda
  • 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
  • 1 bustina di zafferano
  • 300 g di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
  • 30 g di burro

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 435.7 mg
Eiwitten 17.1 g
Calorieën 2003.2 kJ / 478.8 kcal
Vetten 15.1 g
Vezels 3.6 g
Verzadigd vet 5.6 g
Koolhydraten 65.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...