Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 g di cipolla a listarelle
- 350 g di asparagi verdi a tocchetti (2 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pancetta a cubetti
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
- 60 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 dado per brodo vegetale
-
100
g di Taleggio a pezzi
of 100 g di mascarpone - Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2375.5 kJ / 567.8 kcal
- Eiwitten
- 22.8 g
- Koolhydraten
- 68.6 g
- Vetten
- 24.4 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 1045.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto carciofi e speck
40 Min
Risotto zucchine e pancetta
35 dk
Risotto agli asparagi
30 Min
Risotto funghi e salsiccia
55 Min
Risotto con zucca e Taleggio (TM6)
50min
Risotto funghi e scamorza
45 Min
Risotto radicchio e pancetta
40 Min
Risotto ai funghi (per 2 persone)
35 dk
Risotto zafferano e speck
35 dk
Risotto ai funghi
35 dk
Risotto zucca e salsiccia
40 Min
Risotto asparagi e zafferano
35 dk