Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di mandorle pelate
- 1 spicchio di aglio
- 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 120 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 728.2 kJ / 174 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 0.8 g
- Vetten
- 17.5 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 250.9 mg
Alternatieve recepten
Pesto alla trapanese
20 min
Pesto di melanzane
10 min
Purè di patate e carote al rosmarino
45 min
Pesto light basilico e noci
10 min
Succo mango, pesca e ananas
15 menit
Pesto di zucchine e basilico
20 min
Plumcake fave e finocchietto selvatico
2h
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30 min
Risotto alla zucca
30 min
Pasta con pesto di carciofi
30 min
Brioches con il tuppo
3h
Pesto di peperoni Padrón
4h 15min