Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 510 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero (optioneel)
of 1 cucchiaino di malto in polvere (optioneel) -
10
g di lievito di birra fresco sbriciolato
of 3 g di lievito di birra disidratato - 250 g di farina integrale
- 150 g di farina di forza (o manitoba)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 12 g di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2026 kJ / 484.3 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 92 g
- Vetten
- 9.1 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 6.6 g
- Natrium
- 1184.1 mg
Alternatieve recepten
Impasto per pizza di Kamut®
2h
Impasto base per pane
1h
Pizza con salame piccante TM6
3h 30 min
Focaccia integrale a lunga lievitazione
24 Std.
Focaccia cipolle e zucca
2h
Piadina (vegan)
45min
Impasto per pizza di segale
2 godz. 10 min
Focaccia integrale con cipolle e peperoni (TM6)
3 godz. 20 min
Pane lenticchie, ceci e semi misti
9 Std.
Focaccia alle cipolle
2h 40 min
Pagnotta rustica
3 godz.
Focaccia integrale con cipolle e peperoni
3 godz. 20 min