Risotto agli asparagi e speck

4.7 36 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 35 g di cipolla a listarelle
  • 350 g di asparagi verdi a tocchetti (2 cm)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di speck a cubetti
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
  • 60 g di vino bianco secco
  • 700 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 dado per brodo vegetale
  • 40 g di burro a pezzi
  • Parmigiano Reggiano (optioneel) grattugiato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 759 mg
Eiwitten 11.8 g
Calorieën 2314.5 kJ / 553.2 kcal
Vetten 26.4 g
Vezels 5.3 g
Verzadigd vet 10 g
Koolhydraten 67 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...